Комисията за финансов надзор (КФН) организира общественото обсъждане на Наредбата, с която

...
Комисията за финансов надзор (КФН) организира общественото обсъждане на Наредбата, с която
Коментари Харесай

Обществено обсъждане на `бонус-малус` при застраховките ще се проведе в НДК

Комисията за финансов контрол (КФН) организира общественото разискване на Наредбата, с която се вкарва системата „ бонус-малус “ при наложителната застраховка за коли " Гражданска отговорност ". То ще се организира на 3 декември 2018 година (понеделник) от 9 часа в зала 3 на НДК.
 Бонус-малус нарушава цивилен права, счита омбудсманът  Застраховката Гражданска отговорност нараства четири пъти за рискови водачи
Достъпът до залата ще се реализира от вход А4 на НДК. Поради условията за сигурност в постройката е наложителна предварителната регистрация на участниците в публичното разискване, като в залата няма да бъдат допускани жители без пропуск. Пропуските ще се издават на пунктовете за регистрация, ситуирани на вход А4, като регистрацията ще стартира в 8,30. Този режим се отнася и за искащите да участват публицисти.

Поради големия интерес и многото авансово записали се за изявления думата ще бъде давана поредно, според от датата и часа на авансово подадените поръчки на електронен адрес [email protected] според оповестената на 19 ноември 2018 година покана, оповестяват от КФН. Участниците, които не са декларирали авансово желанието си за изявление, ще могат да се записват на място в секретариата, ситуиран в Зала 3 на НДК. Поради желанието да се даде опция на всички искащи да се изкажат да вземат дума се вкарва ограничаване, като изявленията не следва да са по-дълги от 5 минути. На място, в секретариата в Зала 3 ще се одобряват и писмени мнения. Допълнителни уточнения може да получите от Информационнния център на КФН на телефон 080040444 или от чиновниците на дирекция Връзки с обществеността на телефон 029404789.

Общественото разискване на наредбата продължава до 6 декември 2018 година. Писмени мнения може да се подават на електронен адрес [email protected] или по пощата на адрес 1000 София, ул. „ Будапеща “ 16, Комисия за финансов контрол.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР